“Jaha Solar” – prodhuesi i vetëm i paneleve solare në Ballkanin Perëndimor

“Jaha Solar” – prodhuesi i vetëm i paneleve solare në Ballkanin Perëndimor

Më 25 Korrik 2017, Ambasadori i SHBA-ve Delawie dhe Drejtori i USAID-it Hope vizituan fabrikën e kompanisë “Jaha Solar”. “Jaha Solar” është fabrika e parë

Ambasadori i SHBA-ve viziton “Binni” – kompani lidere e mobiljeve në Kosovë

Ambasadori i SHBA-ve viziton “Binni” – kompani lidere e mobiljeve në Kosovë

Më 24 Korrik 2017, Ambasadori Amerikan Greg Delawie dhe Drejtori i Misionit të USAID-it James Hope e vizituan kompaninë “Binni”, përfituese e grantit të  EMPOWER

Prodhuesit kosovarë të veshmbathjeve i vizitojnë “peshat e rënda” të industrisë shqiptare të tekstilit

Prodhuesit kosovarë të veshmbathjeve i vizitojnë “peshat e rënda” të industrisë shqiptare të tekstilit

Më 18 dhe 19 korrik, përfaqësuesit e shtatë kompanive të Kosovës nga sektori i veshmbathjeve ishin në një vizitë studimore dyditore në Shqipëri. Qëllimi i

Thirrja për aplikacione për grante tani është e hapur (APS #3)

EMPOWER Sektori Privat i USAID-it që financohet nga USAID dhe Sida ka shpallur thirrjen për aplikime për financim të aktiviteteve inovative që krijojnë vende pune dhe avancojnë zhvillimin ekonomik. Klikoni këtu për të lexuar Deklaratën Vjetore të Programit dhe për të shkarkuar shabllonin e Dokumentit të Konceptit.